Forsiden

Styret
2016

Program
2016

Turer/
bilder

Æres-
medlem

Medlems- tilbud


Blomster


Link til
«naboer»

En forening for aktive seniorer over 60 år

Hjemmesiden går nå i full pensjon

Det å holde en hjemmeside oppdatert til enhver tid er krevende. Derfor slutter vi å oppdatere sidene. Vi fjerner den ikke, men den blir ikke oppdatert og vil derfor ikke vise korrekte opplysninger med hensyn til styrets sammensetning, årets program, æresmedlemmer o.l.

Men fortvil ikke, vi erstatter hjemmesiden med informasjon på vår FaceBook-side.
Facebook er enklere å administrere og vil kunne oppdateres av flere. Gå derfor inn på vår FaceBook-side og følg oss den veien. Er du ikke allerede FaceBook-medlem er det bare å opprette brukerkonto og du er igang.

Foreningen fortsetter som før

Er det noe du lurer på i forbindelse med foreningen må du gjerne ta kontakt med et av styremedlemmene. De er som avbildet nedenfor, Petter Heier, Marta Fjeld, Per Randby, Nancy Torp og Ingrid Narmo. Foreningen viser nå sin aktivitet på Facebook.

Vår Facebook-side er her: LINK

____________

September byr på busstur til Blaafarveværket

Onsdag 7. september 2016 arangerer Pensjonistforeningen dagstur til Blaafarveværket på Modum. Unn deg en hyggelig dag med valgfri aktivitet. Besøk kunstutstillingen eller gå i den blå butikken, kikk på de historiske minnene etter værket eller bare kos deg i parken.

Vi spiser felles middag før hjemreisen. Invitasjon kommer i posten.

Glade turdeltagere trosset regnet

Her er alle deltagerne fotografert foran hovedhuset på Aurskog-Høland bygdetun.

Dagstur med buss til Aurskog-Høland onsdag 15. juni

Bli med oss på dagstur med buss til Aurskog-Høland bygdetun på Hemnes onsdag 15. juni 2016. Turen starter fra Nedre Skøyen vei (snuplassen) kl. 10 og vi setter kursen mot

Høland. Etter ca. 1 times kjøring vil vertskapet møte oss med nykokt kaffe og hjemmebakt kringle.

Vi regner med godt vær og vi får høre et foredrag om museumsområdet. Vi
kan rusle rundt på egenhånd blant de 15 bygningene og nyte sommeren. Før hjemreise serveres en god middag, bestående av oksestek med grønnsaker.
Vi er hjemme igjen ved 16-tiden.
Alle kan være med og prisen er kr. 590,– per. person.

Påmelding ved innbetaling av nevte beløp før 3. juni eller er du sent ute, ring 22521098 eller 93854000 – Petter Heier.

Kom mai, du grønne milde

Snart er det mai og tid for en ny hyggeaften i Pensjonistforeningen. Gå til sidene for «Rundskriv medlem»
og les om både hyggeaften og vår planlagte dagstur i juni til Auskog-Høland. Påmelding til hyggeaften må skje innen
fredag 29. april.

Invitasjon til hyggeaften i april!

Invitasjonen til neste hyggeaften er sendt ut. Datoen er 13. april og påmeldingsfristen er satt til 1. april. Meld deg på i god tid så er du sikker på å få plass. Som vanlig vil det bli god mat og godt drikke, samt sprek underholdning.

Ellers ønsker vi alle våre medlemmer en god påske med mye godt vær og hygge, enten dere er på hytta eller nyter årstiden fra hjemlige trakter. Vel møtt på Skøyen.

Årsmøtet 2016, nytt styre og pizza

Årsmøtet ble avviklet onsdag 10. februar i Skøyen terrasse 1. Grei gjennomgang med godkjennelse av både beretning og regnskap. Det ble stemt over utmeldelse fra Forbundet og resultatet ble 20 for og 4 imot. Vi er således tilsluttet Forbundet bare året ut.

   Utskiftinger i styret. Petter Heier fortsetter som leder med Marta Fjeld som nestleder. Karin Ørving sitter fra forrige valg mens 3 nye ble valgt inn. Det er Grete Vinje, Per Randby og Liv Lombnæs. Vi ønsker de nye velkommen.

   Møtet ble rundet av med et par gamle Oslo-filmer og pizza. Se også nye rundskriv til medlemmene under fanen «Rundskriv medlem».

(12.02.2016)

Godt nytt år til alle medlemmer!

Nå er innkallingen til årsmøtet sendt ut. Dagen er onsdag 10. februar og stedet er Skøyen aktivitetssenter i Skøyen terrasse 1. Vi oppfordrer alle som kan, å møte. Først til årsmøtet med valg, og så til film og en liten hyggestund etterpå.

(15.01.2016)

Midt i denne søte adventstid – snart er det jul

Høstsemensteret er avsluttet etter at vi har gjennomført 3 hyggeaftener på Seniorsenteret. Den siste nå i desember, med tradisjonelle julesnitter og vin. God mat, underholdning og god stemning hos gjestene, gjorde festen til årets vinner.

Endringene er små etter at Bydel Ullern overtok senteret i november. Navnet er riktignok endret til Skøyen aktivitetssenter, men innholdet skal være omtrent som før. Besøk gjerne kafeteriaen på dagtid og bedøm selv.

Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul og håper på stor tilslutning på nyåret.

(10.12.2015)

Høsten er definitivt her

Vi er godt inne i september måned og høstværet var vist seg fra sin våteste side.

Nå er det tid for å ta fatt på høstens program i Pensjonistforeningen. Våren bød på årsmøte, to hyggeaftener og en båttur til Nesodden. Høstens program består av tre hyggeaftener,
den første vil holdes tirsdag
5. oktober på Seniorsenteret.

   Etter en lang sommerferie er det vel godt å komme igang igjen. I tillegg til Pensjonistforeningens arrangementer vil vi oppfordre medlemmene til å vurdere nedenstående tilbud:

Data-/nettbrett-kurs på Seniorsentrene.

Informasjon og datoer finnes i seniorsentrenes program/hjemmeside.

Datakurs i regi av Pensjonistforbundet.

Informasjon og datoer finnes under fanen Medlemstilbud.

Foredrag om «Et ufritt Norge» i Universitetets gamle festsal.

Lørdager kl. 14.00–15.30, gratis adgang.

Program og datoer finnes under fanen Medlemstilbud.

«Lunsjpauser» hos Cappelen Damm i Akersgaten 47/49.

Gode samtaler om viktige temaer, onsdager kl. 13.00.

Program og datoer finnes under fanen Medlemstilbud.

Sommerdag på Oslofjorden

19 av Pensjonistforeningens medlemmer fikk oppleve en vakker sommerdag på fjorden. Vi tok trikk/buss til sentrum og så folkelivet på Rådhusplassen og Aker brygge, før vi steg ombord i Nesoddfergen. Ved Tangen brygge ble vi godt mottatt på Signalen spisested, hvor vi ble servert velkomstdrikk, husets hamburger, kaffe og kake. Fantastisk vær og vidt utsyn til kjente landemerker, fra Asker til Bekkelaget. Fra vår plassering ved vannkanten så vi store og små fartøyer passere i det nydelige været.

Påskehyggeaften 2015, i den stille uken

Bare hyggelige tilbakemeldinger fra årets påske-hyggeaften på Senteret. Bordene var dekket til påskefest, hvor en «Inger-oppsats» bestående av stemorsblomster i en kurv var bordets senterpunkt. Til hver kuvert var det en liten gul papirrose med et ekte marsipanegg. Det ble servert nydelig lammegryte med ris, salat, baguette og smør. Drikke var rødvin eller hvitvin etter smak. Underholdningen var filmklipp av kjente sangere og musikere. Kaffen ble servert med et utvalg av konfektkakebiter og et lite glass gul eggelikør.

En kjempehyggelig kveld – kanskje en av de beste vi har hatt!

Vårensolen er i anmarsj ...

Vi er igang med vårens program, og innbydelser til årets første hyggeaften er sendt medlemmene. Vi står klar til å motta påmeldinger. Ellers er det bevegelse i Reiseklubben.

18 medlemmer har sagt seg interessert i å planlegge en fellesreise på høsten. Reisemålet er ikke bestemt ennå, men blir evt. fastsatt i april.

Årsmøtet 2015 er avviklet

Årsmøtet hadde et normalt fremmøte. Beretning og regnskap ble godkjent. Veslekari Bugge-Asperheim trekker seg fra styret og Marta Fjeld rykker opp som nestleder. Dermed blir sekretær-jobben ledig, og den skal nå fylles av Laila Irene Strømberg. Vi vil også ønske det nye styremedlemmet, Karin Ørving, velkommen.
   Endring av medlemskontingent ble drøftet. Pensjonistforbundet tar idag nesten alt vi betaler i medlemskontingent – vi sitter igjen med 70 kroner. Om vi skal fortsette som medlem av forbundet er det helt nødvendig å øke kontingenten. Alternativet er at vi som lokalforening melder oss ut av forbundet og opererer helt selvstendig. Da trenger vi ikke å øke kontingenten. Det ble fremsatt forslag om utmelding, og det ble votert. Resultat: 20 for og 6 imot utmelding i 2016. Dvs. at forslaget om utmelding fra Pensjonistforbundet må vedtas på neste års årsmøte, før det blir gyldig.


Vi ønsker alle våre medlemmer en riktig
god jul og et godt nytt år

Høsten har gitt oss to nye hyggeaftener med god deltagelse av foreningens medlemmer. November-festen bød på koldtallerken og vin, og så var det trekkspill og sang.
Desember-festen var viet julen og det ble servert julesnitter og vin. Underholdningen ble utført av fire av foreningens egne medlemmer.

Hyggeaften med allsang

Tirsdag 4. oktober ble høstens første hyggeaften avholdt i Skøyen terrasse 1. Det ble servert spekemat, kaffe og marsipankake. Underholdning av «Visevennene» og allsang fra salen, så det ble et lystig lag. Loddtrekning med mange flotte gevinster som avslutning på kvelden.

(12.10.2014)

Berlin i lekkert sensommervær

22 av foreningens medlemmer hadde en flott tur til Berlin. Vi ble guidet i sentrum av byen og fikk også oppleve flere av Berlins mange flotte museer som Neues Museum og Pergamon. Lunsj i TV-tårnet var et høydepunkt; og vi kunne se byen fra en høyde på 365 meter. Det Jødiske museum var en meget sterk opplevelse. Båtturen fra Wannsee, over kanaler og innsjøer i den sørlige delen av Berlin var også en hyggelig tur, med forfriskninger om bord. Fremme i Postdam besøkte vi Cecillienhof-slottet der Potsdamkonferansen fant sted i 1945. Lunsjen denne dagen ble inntatt i den koselige byen Postdam. Vi satt ute i det deilige været, hvor vi kunne nyte den hyggelige atmosfæren. Og en tur innom Sanssouci-parken, hvor vi hørte historien om Fredrik den Store. Travle dager, men en flott tur.

(12.10.2014)

Årsmøtet valgte 2 nye styremedlemmer

Årsmøtet ble avholdt 4. februar og gav oss 2 nye styre-medlemmer, Laila Irene Strømberg og Ingrid Rasch Liland.
De erstatter 2 medlemmer som ikke ønsket gjenvalg:
Kasserer Vigdis Langsholdt og Lasse Røgeberg. De avgående medlemmene fikk en liten gave og ble takket for sin innsats,
og de nye ønsket velkommen til foreningens styre.

   Etter at de «trivielle» sakene var avviklet ble møtet
avsluttet med en enkel servering av pizza og rødvin.
(10.2.2014)

Festlig avslutning og hyggelig stemning


Årets siste hyggeaften ble en festlig avslutning på Pensjonistforeningens arrangementrekke. Festdekkede bord og festkledde gjester skapte en spesiell god stemning. At det ble servert lekre julesnitter og en god rosévin satte heller ingen demper på festen. Så ble det allsang av kjente julesanger, etterfulgt av marsipankake og kaffe. Rett og slett en kjempehyggelig fest.


Hyggeaften med gravet laks

Forrige måneds hyggeaften bød på en spesialmeny, gravet laks, dillstuede poteter og sennepssaus. Et vellykket menyvalg etter oppslutningen å dømme. Som vanlig ble det en svært hyggelig aften for de fremmøtte. Praten gikk lystig rundt bordene og før kaffen ble det vist en kort film fra Pensjonistforeningens tur til St. Petersburg 2011.

Neste arrangement er hyggeaften lørdag 7. desember 2013.

(10.11.2013)

Hyggeaften med tilløp til dans8. oktober var det høstens første hyggeaften med fullt hus og stor stemning. Menyen var gryte bestående av renskåret lammekjøtt og kantareller, nydelige kokte poteter og brokkoli. Til dessert den klassiske marsipankake og kaffe.
   Marta Fjeld, et av foreningens meste aktive medlemmer, både som medlem av styret og som deltaker på turer/arrangementer, ble utnevnt til æresmedlem.

   Kveldens underholdning sto den unge Vegard Storbråten for. En mester i håndtering av toraderen. De lystige toner skapte meget god rytmestemning og tilløp til dans.
(10.10.2013)

Dagstur til Asker museum


Septemberturen til Asker museum og Tilla og Otto Valstads hjem ble en hyggelig tur, selv om værgudene ikke var helt med oss. Solen uteble. Fin omvisning av museets konservator Randi Horgen. Vi fikk se ekteparet Valstads private hjem, Ottos eget kunstgalleri, kapellet og flere andre bygninger som er tilført eiendommen. Omvisningen ble avsluttet med et besøk i Hulda og Arne Garborgs hjem «Labråten».

   Så var det herlig middag med et glass vin i kafé Gunhild før vi ble fraktet hjem igjen i buss.


2013-års utenlandstur gikk til Fyn

Mandag 26. august reiste 30 av foreningens medlemmer med båten til København. Reisens mål
var diverse severdigheter på øya Fyn. På kaien dagen etter i København ventet bussen på oss og ferden
gikk vestover mot Storebelt-broen.

Fyn var første stopp og Egeskov slott i Kværndrup, hvor lunsjbordet var dekket. Etter måltidet var det omvisning på slottet og i den prektige parken.

I det herlige været bar turen videre til De Japanske Haver som ligger i Nørre Broby. Haven er fullstendig skapt av ekteparet Dalsgaard som har studert hagebruk i Japan. Etter en liten forfriskning og litt handel i De Japanske Haver bar det videre til Odense og hotell Ansgar, hvor vi spiste middag og overnattet.

Neste dag startet med byvandring i Odense, hvoretter vi besøkte H. C. Andersens museum og Domkirken. Etter vandringen endte vi opp i kafé Den Grimme Elling, hvor en god lunsj ble inntatt fra en rikholdig lunsjbuffet.


Så var det videre med bussen og komme oss til København for båtavgang til Oslo. Kvelden ble av-
sluttet med middag om bord på restaurant Blue Ribbon. Neste dag frokost og så bar det hjem igjen.
   En innholdsrik tur med mange fine opplevelser og
hyggelig samvær.


Vellykket tur til Morokulien

Forsommerens siste dagstur gikk til Ørje, Värmland, Charlottenberg og Morokulien. Bildet viser deltagerne foran Fredsmonumentet på grensen mellom Sverige og Norge.

Årets første dagstur gikk til Osbakken ved Gjøvik

Det var god deltagelse på årets første dagstur, som gikk om Eidsvoll og Gjøvik til Osbakken ved Skumsjøen. Første stopp var ved Eidsvollsbygningen hvor vi kunne fornemme de store restaureringsarbeidene som er igang. En kopp kaffe og en nybakt bolle i kaféen, som ligger i Wergelands hus, var det vi rakk.
   Neste stopp var ved Gjøvik Glassverks butikk i sentrum av Gjøvik. Vi kunne se glassblåsere i arbeid og beskue mange skjønne glassvarer. Og det var lov å handle. Potpurri-krukkene i blått ble et diskusjonstema. Hva betyr egentlig «potpurri»?
    Så nådde vi målet, Osbakken, vakkert beliggende ved Skumsjøen. Gjøviks svar på Oslos Tryvannsstue. Godt besøkt året rundt og et yndet utgangspunkt for skiturer om vinteren.
    Deilig middag, oksestek med tilbehør og riskrem til dessert. Smakfullt og delikat servert av en hyggelig betjening. En vellykket tur takket være det gode været og en bussjåfør med allsidig erfaring, gode kunnskaper og et godt humør.
(11.05.2013)

«Nytt» styre valgt på årsmøtet

Årsmøtet 2013 er avviklet og «nytt» styre er valgt. Nytt i gåsøyne fordi det er de samme medlemmene som satt i styret fra før, men nå er det endelig valgt et styre med definerte posisjoner.
   Sammen med innkallelsen til årsmøtet fikk medlemmene programmet for hele 2013. Et komplett program med hyggeaftener og dagsturer i tradisjonell orden. Årets utenlandstur er bestemt å gå til København/Fyn og varer i 4 dager i august. Det er allerede klart at interessen er stor for denne Danmarksturen.
   Ellers ønskes medlemmene velkommen til våre arrangementer fremover, og ta gjerne med en venn eller nabo, som vi kanskje kan kapre som medlem til foreningen.
(15.02.2013)

Nytt år og nye aktiviteter i foreningen

Så er vi igang igjen etter en lang jule- og nyttårsfeiring. Årets aktiviteter starter med årsmøtet, som skal holdes tirsdag 12. februar på Eldresenteret. Ellers stiller vi som vanlig med en blanding av hyggeaftener og dagsturer med buss. Årets utenlandstur går til Fyn, med både båt-cruise og kulturbesøk. Se eget skriv om dette under «Program 2013».
   Foreningen har hatt en liten nedgang i medlemstallet, grunnet naturlig avgang. Vi ønsker oss nye medlemmer, så ta gjerne med deg en nabo eller venn på våre tilstelninger. Trives de i vårt selskap skal vi kapre dem som medlemmer.
(27.01.2013)

Vi ønsker alle medlemmer en god jul og et godt nyttår!

Igjen en fullsatt og vellykket hyggeaften

Medlemmene setter tydelig pris på våre arrangementer. Igjen har vi avviklet en fullsatt hyggeaften med servering av nydelig viltgryte med alt av tilbehør. Etter kaffe og dessert
hadde vi kvalitetsunderholdning av den litauiske kunstneren Povilas Syrrist-Gelgota.
   Neste arrangement er 1. desember da vi skal se musikalen EVITA på Det Norske Teateret. Etter forestillingen busses hele selskapet til Skøyen terrasse 1 hvor bordene er dekket til fest.

Ja, høstværet er over oss!

Men vi fortviler ikke. Pensjonistforeningen arrangerer sine hyggeaftener én gang i måneden. Nest samling er tirsdag 6. november og som vanlig foregår det i Skøyen terrasse 1. Alle medlemmer har fått innbydelse i posten og det lønner seg å være rask med påmeldingen.
Det er begrenset med plasser.
Teateraftenen i desember går av stabelen lørdag 1. desember og forestillingen som er valgt er «Evita» på Det Norske Teateret. Påmeldingbrev sendes ut i midten av november. Det vil som vanlig bli anledning til bare å delta på hyggesammenkomsten etter teaterforestillingen.

Velkommen tilbake

Sommeren er på hell, og det er tid for sosiale aktiviteter i regi av Pensjonistforeningen. Det er like før avgang for de av medlemmene som skal på reise til Portugal, mens vi som holder oss hjemme kan møtes på hyggeaften første tirsdag i oktober. (Se rundskriv.)

Fremover er det altså hyggeaften i oktober, hyggeaften i november og det tradisjonelle teaterbesøket med etterfølgende snitter og vin. Altså, ting å glede seg til inn i den mørke årstiden.

Vel møtt på høstens arrangementer.

God sommer!

Pensjonistforeningen har tatt en liten hvilepause for sommeren. Vi har avviklet det obligatoriske årsmøtet, to fullsatte hyggeaftener og én vellykket dagstur med buss til Villa Fridheim ved Krøderen.

Høstprogrammet vil starte med utenlandstur til Portugal i september
(se eget rundskriv). Og så starter vi igjen opp med hyggeaftener med
god mat og hyggelig musikalsk underholdning i oktober og november.
I desember er det tradisjonelt teaterbesøk med etterfølgende hyggetreff
på Seniorsenteret.

Se også "Sommerbrev" under Rundskriv medlem.

Forårets 2 hyggeaftener er historie

Våre hyggeaftener er svært populære, det viser oppslutningen, gang på gang. Vi har gjennomført 2 hyggeaftener i år og begge ble fulltegnet. Det gleder oss i styret at våre anstrengelser blir satt pris på.
Nå merker vi at våren er i anmarsj og da er det tid for dagsturer i vårt vakre land. Den første dagsturen med buss går til Villa Fridheim ved Krøderen, og innbydelsene er på vei til medlemmene.

Årsmøtet 2012 er avviklet

Ca. 30 medlemmer trosset snøen og var med på avviklingen av årsmøtet. Regnskap og årsberetning ble godkjent og valgkommiteens forslag til nytt styre ble vedtatt. Dvs. at Finn Bjerke, Eva Hofsøy og Reidar Marstein gikk ut av styret, mens Berit Seljelid, Lasse Røgeberg og Kirsti Voie ble valgt inn som nye styremedlemmer.
Etter møtets faste poster ble det servert kaffe og kringle og et reisebyrå informerte om sitt turforslag til Portugal.


Godt Nytt År

Fjorårets siste arrangement var teateraftenen på Det Norske Teatret
hvor vi så stykket «Evig ung». En
hyggelig opplevelse før etterpåfesten
med snitter og hvitvin.

Årets program er i sluttfasen når det gjelder endelig godkjennelse fra styret.
Vi fortsetter som før med dagsturer, hyggeaftener og én stor utenlandstur.

Snart mottar medlemmene invitasjon til årsmøtet og samtidig sender vi ut det komplette programmet for 2012.


Flott tur til St. Petersburg

22 medlemmer av foreningen fikk et glimrende opphold i St. Petersburg. Flyreisen med flybytte på Arlanda gikk smertefritt og ankosten til hotellet gikk som planlagt. Vi ble tatt godt imot av guidene Svetlana og Sverre, hun russisk og han bergenser. Med et strøkent opplegg ble vi guidet gjennom severdighetene i byen og traktert med 3- og 4-retters til både lunsj og middag. St. Petersburg er en fantastisk by og vi fikk se alle de viktigste stedene. Svetlana fulgte oss hver dag og fortalte alt vi trengte å vite, på et perfekt norsk.
Vil du bli med oss på en liten gjennomgang av turen, se bildeserien som ligger under fanen «Turer/bilder».
(11.10.2011)

Høstprogrammet er igang

Årets første arrangement er avviklet. Bussturen «Oslo sett fra oven» ble en suksess. Ikke bare var den fulltegnet, men vi ble velsignet med oppholdsvær og sol i disse regntunge dager. Besøk på det nye anlegget på Holmenkollen, lekker lunsj på Grefsenkollen restaurant og rundtur på Ekeberg ble avsluttet med en utvendig titt på det nye operabygget og sjøskulpturen «She lies».
Videre på programmet fremover er hyggeaftener i oktober og november og teateraften i desember. Altså 3 muligheter til å treffe hyggelige mennesker i selskapelig samvær.

Sommer-blogg fra styret

Hjemmesidenes statistikk viser at besøksfrekvensen er god. Samlet for 2010 hadde foreningens hjemmeside 5518 besøk, og hittil iår har vi hatt 2885 besøk. April 2011 var best med 692 besøk og mai 2011 med 386 besøk. At medlemmene bruker sidene jevnlig er en inspirasjon til styret om å holde sidene oppdatert.
Utenlandsturen til St. Petersburg er fulltegnet og detaljplanleggingen foregår kontinuerlig. Vi gleder oss til noen fantastiske dager i tsar Peter den stores egen by.
Dagsturen med buss 6. september er bestemt. Det vil bli en lokal rundtur med tema «Oslo sett fra oven», med besøk til flere av byens fantastiske utsiktspunkter. Vi vil også kjøre innom den nye Holmenkollbakken og beskue Operaen fra utsiden. Alt med lokal guide som orienterer oss underveis. Vi gjør en solid lunsj-stopp i løpet av turen.
(07.06.2011)

Revidert årsprogram 2011

I disse dager har medlemmene mottatt innbydelser til vårens dagstur og den store utenlandsturen til St. Petersburg i september. Vi har også justert programmet litt.
Påmelding til turene bør foretas snarest. Når det gjelder turen til St. Petersburg gjør vi oppmerksom på at vi har begrensede antall enkeltrom å tilby.
(10.04.2011)

Dagen er 6 timer lenger i Oslo

Nå går det virkelig imot lysere tider. Dagen her i Oslo er allerede 6 timer lenger enn den var ved vintersolverv. Pensjonistforeningen har avholdt årets første hyggeaften med fullt hus og invitasjonen til neste hyggeaften er forhåpentlig kommet deg i hende.
Årets program fortsetter med 2 dagsturer på forsommeren og så er vi opptatt med detaljplanleggingen av turen til St. Petersburg i september. Styret ønsker alle et riktig godt pensjonistår sammen med oss.
(17.03.2011)

Årsmøtet 2011 gir ny styresammensetning

Fra 2011 vil styret arbeide som et arbeidsstyre. Vi står uten både leder og nestleder og trenger litt tid til å finne en person som vil drive foreningen videre.
Invitasjon til årets første hyggeaften er allerede sendt til medlemmene og høstens utenlandstur er bestemt, den går til St. Petersburg. Følg med!
(10.02.2011)

Vi ønsker alle våre medlemmer en god jul
og et godt nytt år


Året 2010, som også var foreningens 20 års jubileum, har vært markert både med jubileumsfest og et meget vellykket Roma-arrangement. Vi har også jobbet med å få flere nye medlemmer og det har vist seg at engasjement virker. Mange gode tilbake-
meldinger på at de fleste trives på våre hyggekvelder og at det er en god atmosfære på medlemsarrangementene.
Neste år lover også godt, det kan du se av det planlagte program for 2011. Vi gleder oss til et nytt år med mange hyggelige
stunder og fine turer sammen.
(15.12.2010)

Fantastisk Roma-tur i septemberFantastiske opplevelser for 26 deltagere til Roma 6.–11. september 2010. Vi bodde på et svært sentralt hotell med flotte rom. På 5 dager fikk vi sett mye av det «nødvendige» i selve Roma og vi hadde en dags utflukt til Pompeii og Napoli. En flott og minnerik tur.
(15.09.2010)